Om OssIndudesign AB startade 2020 av två bröder, Anton och Wilmer Melander. Tillsammans med vår farbror, tillika konstruktör och tillverkare, har vi ambitionen att vara det självklara valet för alla med behov av att maximera sin boendeyta. Detta genom att erbjuda unik design av industriella loftsängar helt efter kundens önskemål. Vi på Indudesign lägger stort fokus på kundupplevelsen både innan, under och efter köp. Detta innebär att vi ofta har frekvent kommunikation med kunden för att säkerställa att loftsängen uppfyller de behov och önskemål som finns. Med dryga 20 års erfarenhet av ståltillverkning kan vi erbjuda livstidsgaranti på alla produkter som köps via indudesign.se. Dessutom skräddarsyr vi sängen efter specifika önskemål då varje säng tillverkas efter beställning. Detta gör att du alltid kan vara säker på att sängen du köper är av hög kvalitet, väl anpassad till dig och ditt hem.

Idén att starta ett företag specialiserat på loftsängar uppstod då Anton själv var i behov av att skapa mer yta i sin lägenhet i Stockholm. Efter en del googlande stod det klart att det inte fanns några direkta lösningar för hans lägenhet med önskemål om att behålla en modern och stilren känsla i hemmet. Det handlade mest om enklare "våningsängar" som varken levde upp till design eller sängbredd. Stilen som söktes var en industriell och modern stil där sängen kändes platsbygd, vilket i de flesta fall innebär specialbeställning med långa leveranstider och höga priser. Givet detta, samt de höga bostadspriserna i Stockholm och Göteborg där man kan skapa upp till 4 m2 mer utrymme genom att installera en loftsäng, startade Indudesign AB.

Loftsäng design

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha mer information om oss eller våra sängar. Vi nås enklast på info@indudesign.se.   
 

Indudesign AB
Organisationsnummer: 559358-6638