FAQ

Här besvarar vi de vanligaste frågorna. Om du ändå saknar svar på en fråga, tveka inte på att kontakta oss på info@indudesign.se

Hur ska jag mäta avstånd från golv/tak?


När du anger det önskade avståndet mellan golv/tak och sängram, ta då i beaktning sängramens höjd så att avståndet mellan liggytan och sängen inte blir för litet. Vi rekommenderar att avståndet från tak till sängytan är minst 80 cm.

Mätanvisningar takfäst
Ange det önskade avståndet mellan sängramens nederkant och taket. Detta mått används för att göra takfästet i korrekt längd. 
Mätanvisningar golvstöd

Ange det önskade avståndet mellan sängramens nederkant och golvet. Detta mått används för att göra golvstödet i korrekt längd. 

Kan jag få min säng med spottar installerade?

Tyvärr erbjuder vi inte detta, då användandet av utrymmet under sängen skiljer sig stort mellan våra kunder. Däremot förborrar vi gärna hål i bottenskivan. Vänligen ange diameter och vart du önskar få hålen så ordnar vi det kostnadsfritt.

Är bilderna realistiska?

Våra bilder som används som produktsidan är så kallade renderingar. En rendering är en digitalt framtagen bild baserad på en CAD-ritning. Eftersom sängarna är gjorda av obehandlat stål finns naturligt vissa skiftningar i färgen vilket ger en industriell och personlig touch (se bilder här). 

Vad kostar frakt?

Frakt ingår i hela landet.

Vad krävs för att montera en loftsäng? 

För att montera en loftsäng krävs hållfasthet i de väggar där ramen fäster. Önskar du säng med takfäste är det även viktigt att du undersöker takets bärkraft. Vid osäkerhet, kontakta oss för rådgivning!

Hur lång är leveranstiden? 

Sängen levereras till dig 6-10 veckor efter beställning. 

Fler frågor? Tveka inte att höra av dig till oss:
info@indudesign.se
070-3854800.